Polityka prywatności

Polityka prywatności

Pliki cookies tworzone podczas korzystania z naszej strony
Niniejsze powiadomienie wyjaśnia, „czym są pliki cookies” oraz podaje rodzaje plików cookie sużywanych przez nasza stronę www

Czym są pliki cookies?
Plik cookie, czyli „ciasteczko”, to plik tekstowy zapisywany przez witrynę na komputerze lub innym urządzeniu podłączonym do Internetu, umożliwiający tej witrynie internetowej rozpoznanie przeglądarki odwiedzającego witrynę albo przechowywanie w niej informacji lub ustawień.

Czy strona www.ciszek.edu.pl korzysta z plików cookies?
Tak. Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu usprawnienia działania witryny oraz oferowania użytkownikom różnych usług i funkcji. Użytkownik może za pośrednictwem swojej przeglądarki ograniczyć lub zablokować obsługę plików cookies; należy jednak pamiętać, że może to uniemożliwić korzystanie z pewnych funkcji dostępnych na stronie www.

Z jakiego rodzaju plików cookies korzystają nasze strony www?
Niezbędne pliki cookies
Te pliki cookies są konieczne do identyfikacji użytkownika. Do przykładów funkcji pełnionych przez takie pliki należy zapisanie unikalnego Id użytkownika.

Funkcjonalne pliki cookies
Tego rodzaju pliki cookies pozwalają witrynie internetowej zapamiętać wybory dokonane przez użytkownika w celu świadczenia usług na jego rzecz. Na przykład funkcjonalne pliki cookies pozwalają witrynie internetowej zapamiętać ustawienia właściwe dla użytkownika, takie jak dane podane przez użytkownika.

Pliki cookies służące do analiz
Te pliki cookies pozwalają nam zbierać dane związane ze sposobem korzystania z witryny internetowej, w tym treści klikane przez użytkownika podczas przeglądania witryny, i dzięki temu ulepszać działanie i strukturę witryny. Te pliki cookies mogą być przekazane naszemu dostawcy narzędzi analitycznych, ale są używane wyłącznie w celach związanych z działaniem naszych witryn internetowych.

W jaki sposób mogę wyłączyć lub usunąć pliki cookies?
Każdy rodzaj przeglądarki oferuje możliwość blokowania i kasowania plików cookies. Więcej informacji na temat zarządzania plikami cookies można uzyskać, korzystając z poniższych łączy.
Firefox
Google Chrome
Safari
Opera

PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH
Wypełniając Formularz Zgłoszenia na naszej stronie, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych oraz zgodę na korespondencję elektroniczną.
Administratorem danych osobowych jest Firma Edukacja - Ciszek, Radosław Ciszek  z siedzibą  w Warszawie, zwana dalej  Firmą.  
Państwa dane osobowe zostały pozyskane bezpośrednio i w związku realizacją usługi oferowanej przez naszą firmę.  
Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez nas w celu: 
- wykonania usług oferowanych przez Firmę
- działań własnych Firmy, w tym marketingu bezpośredniego np. przesyłania informacji o planowanych szkoleniach na dany miesiąc
Podstawą do przetwarzania Państwa danych osobowych w wyżej wymienionych celach jest wykonanie zamówionych usług w Firmie Edukacja - Ciszek oraz realizacja prawnie uzasadnionych interesów Firmy w tym marketingu bezpośredniego usług własnych. 
Państwa dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie w podanych celach  przez czas trwania realizacji usługi zamówionej w Szkole oraz w  celach działań własnych przez czas nieokreślony  lub do momentu wycofania zgody, a po wycofaniu zgody przez okres 5 lat.
Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państw trzecich (poza obszar EOG).
Mają Państwo prawo dostępu do swoich  danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania i prawo do przenoszenia danych. Ponadto, mogą Państwo wycofać zgodę w każdym momencie.  Oświadczenia w tym zakresie należy składać na adres biuro@ciszek.edu.pl .
Mają Państwo prawo wniesienia skargi do Organu nadzorczego Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 
Firma ma prawo przekazać przetwarzanie danych osobowych podmiotom współpracującym z Firmą w celu i zakresie niezbędnym dla realizacji celów opisanych powyżej.

m91 http://www.ciszek.edu.pl/rysunki/menu/Kontakt-on.jpg m100 http://www.ciszek.edu.pl/rysunki/menu/Polityka prywatności-on.jpg
Lista szkoleń
Kalendarium szkoleń:
Aktualności - aktualne szkolenia i inne informacje
Galeria zdjęć
Fomularz zgłoszena
Kontakt
EDUKACJA – CISZEK
Tel:.+48 22 27 30 657
Tel. Kom. 607 397 144
600 042 608
e-mail: biuro@ciszek.edu.pl
© Copyright 2009, Edukacja Wojciech Ciszek | realizacja www.grupa26.pl | Polityka prywatności
CmsNET ver: 2.2.4959.15163, G: S
Powrót Powrót Do góry Do góry